Strada Mierlusesti 20A, Bascov, 117045 - Arges
Delta Therm Instal 2000

Proiecte

Proiectele noastre

Compania noastra are o experienta indelungata in constructii, instalatii termice si sanitare, executand proiecte pentru diferite companii din diferite domenii comerciale, ONG si guvernamentale incepând cu centre de afaceri si pâna la depozite si structuri.

Am invatat ca fiecare cladire ar trebui sa serveasca unui scop specific si incercam sa exprimam acest lucru in fiecare dintre proiectele noastre de constructie. Aici puteti naviga printre cateva din proiectele realizate de noi!

Pune la dispozitia clientilor nostri servicii de proiectare, consultanta, supraveghere a lucrarilor si binenteles executie. In afara de cele mentionate anterior putem oferi si servicii de mentenanta pentru diferite echipamente, pentru instalatii sanitare si termice, pentru instalatii de aer conditionat.
Colaboram cu diferite firme de profil in asa fel incat sa putem executa si cele mai dificile lucrari, sa putem satisfice toate cerintele clientilor nostri in domeniile in care activam.
Garantia calitatii serviciilor oferite o regasim asadar in personalul calificat, materiale de o foarte buna calitate (puse la dispozitie de furnizorii nostri), utilajele si echipamentele folosite pentru indeplinirea serviciilor oferite de catre noi.

Instalatie pompe de caldura

Instalatie pompe de caldura

Instalarea pompelor de caldura apa-apa cu zone multiple de caldura
Detalii proiect
Canalizare menajera si pluviala

Canalizare menajera si pluviala

Canalizare menajera si pluviala
Detalii proiect
Proiect Yıldız Entegre

Proiect Yıldız Entegre

Instalatie de stingere a incendiului
Detalii proiect