Strada Mierlusesti 20A, Bascov, 117045 - Arges
Delta Therm Instal 2000

De ce noi?

Despre noi

La infiintare, societatea a avut ca activitate principala “Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si aer conditionat”, dar pe parcurs noi ne-am indreptat atentia si catre partea de constructii civile si industriale.
Daca la inceputul activitatii ofeream servicii de instalare pentru centrale termice si de executie a instalatiilor sanitare pe parcurs am reusit sa marim activitatea ajungand in prezent sa executam diferite activitati.

Pe parcursul celor peste 12 ani de activitate SC DELTA THERM INSTAL 2000 SRL coordonata de managerul Iorga Gheorghe- Bogdan a crescut simtitor prin diversificarea activitatii si prin oferirea unor servicii de calitate, astfel din anul 2014 ne-am extins activitatea executand si lucrari de constructii civile si industriale precum si lucrari cu un grad de complexitate mai ridicat.

Instalatii

termice, sanitare
climatizare si de aer conditionat
consultanta in alegerea echipamentelor pentru instalatii de incalzire, sanitare si de aer conditionat
instalarea de echipamente
puneri in functiune, interventii in garantie si post garantie pentru centrale termice
instalare de pompe de caldura
instalare de panouri solare pentru preparare apa calda menajera si pentru aport la incalzire

Constructii civile

Constructii case
Amenajari interioare si exterioare
Constructii in baza proiectelor clientilor
Constructii in baza proiectelor noastre
Punem la dispozitie diriginti de santier si responsabili tehnici cu executia

Constructii industriale

Constructii hale industriale
Reabilitari si constructii noi de hale
Constructii sedii de birouri
Constructii in baza proiectelor clientilor
Constructii in baza proiectelor noastre
Punem la dispozitie diriginti de santier si responsabili tehnici cu executia


Pentru toate tipurile de servicii oferite putem pune la dispozitia clientilor nostri servicii de proiectare, consultanta, supraveghere a lucrarilor si binenteles executie. In afara de cele mentionate anterior putem oferi si servicii de mentenanta pentru diferite echipamente, pentru instalatii sanitare si termice, pentru instalatii de aer conditionat.
Suntem centru service autorizat pentru diferite branduri de centrale termice (Viessmann, Immergas, De Dietrich, Motan, Arca, Bosch), panouri solare (plane sau cu tuburi vidate), pompe de caldura (Cofu, De Dietrich, Nibe), firma noastra regasindu-se si pe diferite certificate de garantie.

Garantia calitatii serviciilor oferite o regasim asadar in personalul calificat, materiale de o foarte buna calitate (puse la dispozitie de furnizorii nostri), utilajele si echipamentele folosite pentru indeplinirea serviciilor oferite de catre noi.
Analizand oferta de servicii, personalul si logistica societatii se poate observa ca sunt acoperite toate etapele necesare realizarii unei lucrari complexe de la propunerea solutiilor, elaborarea proiectelor si pana la punerea acestora in practica.

Autorizatii

Autorizat montare instalare
Autorizat punere in functioune
Autorizat service si reparare